parade_tapijt_organisch20210122093903.webp

PVC vloer met warme uitstraling voor de slaapkamer

Heb je een gaaf behang of de perfecte kleur uitgekozen voor je slaapkamermuur? Dan volgt de volgende stap: welke vloer past daar goed bij? Lees hoe je jouw ideale slaapkamervloer kiest, of deze helemaal up-to-date maakt met een paar leuke accessoires.

Wikken en wegen, die nieuwe slaapkamervloer in de ideale kleur? Of wil je je vloer gewoon een beetje opfleuren? Wij hebben de oplossing! Drie tips voor de leukste slaapkamervloer!

Ga voor contrast
De kleur van de vloer kun je natuurlijk helemaal laten ‘blenden’ met de andere kleuren in je slaapkamer. Wil je het iets spannender maken, ga dan voor een contrasterende kleur op de vloer. Ben je nog niet toe aan een nieuwe vloer? Kies dan voor een vloerkleed in een hippe, contrasterende kleur.

Creëer warmte
Niet alleen met temperatuur kun je warmte creëren, ook met kleuren kun je je interieur heel wat warmte geven. Heerlijk voor in de slaapkamer. Een donkere vloer geeft meteen een gezellige sfeer. Leg je er bijvoorbeeld een vloerkleed op in een kleur die terugkomt in het behang of verfkleur, dan creëer je eenheid en rust. Ook een lichtere kleur kan prima passen, zeker in een landelijke sfeer die een lichte vloerkleur helemaal omarmt. 

Kies comfort
De vloer in je slaapkamer moet niet alleen mooi zijn, hij moet ook tegen een stootje kunnen. Een laminaatvloer past daar prima bij, net als een pvc-vloer of een houten vloer. Vloerbedekking is ook weer helemaal terug, en lekker comfortabel aan je voeten. Met vloerkleden leg je leuke accenten, en kun je ook regelmatig je slaapkamer van een nieuwe look voorzien met een nieuw, hip design.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay