16 juni 2018

Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

Vroeger kreeg elke nieuwgebouwde woning automatisch behang op alle muren. Tegenwoordig worden mooie gladde muren afgewisseld met echte eyecatchers van behang! Decokay heeft behang van vrijwel alle gerenommeerde merken tegen internetprijzen!

Over smaak valt niet te twisten. En dat is zeker het geval bij het uitkiezen van het juiste behang. Was het vroeger nog zo dat op alle muren behang prijkte, vandaag de dag wordt behang steeds vaker gebruikt om een statement in het interieur te maken. En dat kan ook echt als je kijkt naar het huidige aanbod. Daarmee breng je werkelijk je interieur tot leven.

A.S. Création is echt een topmerk als het gaat om unieke muurbekleding. Behang in alle kleuren, soorten en maten en met prints die in vrijwel elk interieur kunnen worden toegepast. Eén van de collecties van A.S. Création is Titanium 2. Dit vliesbehang wordt hoogwaardige wandbekleding voor elke dag genoemd… Maar wat betekent dat dan?

Zoals A.S. Création het zelf zegt, zijn elegant vormgegeven motieven in combinatie met uni behang de basis. Dit zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Het vliesbehang is stevig, scheurt niet snel en is bovendien gestructureerd en heeft een matglanzend oppervlak. Hierdoor kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten en past het dus altijd in je interieur. 

In de collectie Titanium 2 ontmoeten zachte kleuren in beige en wit krachtige highlights in trendy bruin, petrol, zwart en metallic. Jouw creativiteit is leidend. En kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd bouwen op de kennis van Decokay. Niet alleen vind je daar de allerlaatste behangtrends in tientallen behangboeken, maar ook advies op maat, hulp bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid en eventueel de juiste apparatuur en producten om je behangklus zo goed mogelijk aan te pakken. En last but not least: het aanbod bevat heel veel behangmerken tegen internetprijzen!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay